Tufnell Park Road, Camden

Wrap around, double extension
Loft conversion, Basement Conversion,
Open Plan, Play area, Outside hosting space, 
Home office, Increase storage space,
Increase natural light
255m2 / 2744f2
London, United Kingdom

Having recently secured this dated victorian 3-storey terrace property in north london, our client was keen to make full use of the sizeable plot. 

LIKE THIS PROJECT?

With ambitious goals, we were given a free hand to use the plot to its’ potential and create a dream home for the client and his family. After locking down the size and location of the double back and wrap around extension, we created a separate home office unit at the back of the garden. By using large windows and a skylights, we’ve made sure that there was ample natural light. Converting the attic and basement into a living spaces, we’ve made full use of every square meter. We also removed the wall separating the front two rooms on the ground floor and created a light and airy open-plan space that also encourages more interaction. Purpose built storage space was spread generously around the house as well as some personal touches chosen by the client such as a Turkish hammam style bath and a sociable cooking style kitchen area which allows for socialising the food being prepared.

more like this

Tufnell Park Road,  Camden

Wrap around, double extension
Open Plan, Play area, Outside hosting space, 
Home office, Increase storage space,
Increase natural light
255m2 / 2744f2
London, United Kingdom

Having recently secured this dated victorian 3-storey terrace property in north london, our client was keen to make full use of the sizeable plot. 

LIKE THIS PROJECT?

With ambitious goals, we were given a free hand to use the plot to its’ potential and create a dream home for the client and his family. After locking down the size and location of the double back and wrap around extension, we created a separate home office unit at the back of the garden.

By using large windows and a skylights, we’ve made sure that there was ample natural light. Converting the attic and basement into a living spaces, we’ve made full use of every square meter. We also removed the wall separating the front two rooms on the ground floor and created a light and airy open-plan space that also encourages more interaction. Purpose built storage space was spread generously around the house as well as some personal touches chosen by the client such as a Turkish hammam style bath and a sociable cooking style kitchen area which allows for socialising the food being prepared.

more like this